Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


cod2 mapok

Breakout

Egy szétrombolt francia város. Német és angol csapatok mérik össze erejüket. Általában SD és CTF módban játszott map.

 

 

 

Brecourt

Egy nagy francia, dombos vidék, sok bokorral, fával és tehén tetemmel. Német és amerikai csapatok vívják meg főképp távolsági harcukat. Ez a map főképp a csapatmunkára összpontosít.

 

 

 

Burgundy

Francia városrész sok fallal és házzal tarkítva. Német és amerikai csapatok harcolnak. Nagyrészt közélharcból áll a harc ezen a mapon, de egy profi mesterlövész a kör elején erősen meghatározhatja a kör eredményét. SD és HQ módban a legjátszottabb.

 

 

 

Carentan

Francia kisváros sok emeletes házzal. A német és amerikai csapatok harcát nehezítik a pályán elhelyezett MG42 tipusú fegyverek és az ablakok. Az első epizódtól fogva kedvelt SD map.

 

 

 

Decoy

Éjszakai sivatagi map Egyiptomban. A német és brit katonáknál fontos a jó hallás és látás mivel a sivatagban vályt járatokból bármikor lecsaphat ránk az ellenség. CTF és HQ módban kedvelt.

 

 

 

Downtown

Havas, orosz pálya. középen egy nagy emlékmű amit falak vesznek körbe. A map széleinél két nagy ház néz egymással szembe amiből az egyik nagyrészt le van rombolva. Német és orosz csapatok mérik össze erejüket.

 

 

 


Farmhouse

Házakkal, istálókkal, sövénnyel tarkított pálya ahol német és amerikai csapatok harcolnak. Egy jó mesterlövész ezen a pályán döntő lövéseket oszthat le.

 

 

 

Harbor

Az előző rész legkedveltebb orosz mapja sajnos már elveszítette népszerűségét. A mapon található dobozok és hordók kiváló fedezéket biztosítanak a német és orosz csapatok számára. CTF és SD módban kedvelt.

 

 

 


Leningrad

Nem túl nagy területű orosz lakótelep. Német és orosz csapatok harcolnak itt főképp SD, CTF és HQ módban.

 

 

 


Matmata

Német és angol csapatok harcolnak ezen a házakkal és sikátorokkal teli sivatagos mapon. Kedvelt SD és CTF map.

 

 

 


Railyard

Több helyről támadható és védhető havas, orosz map. A német és orosz csapatok ölhetik egymást ablakokból, tankok, dobozok mögül. Nagyszerű csapatjátékra összpontosító map.

 

 

 


Rhine

Vízközeli német város amin rengeteg ház és kerítés található. Német és amerikai csapatok ölik egymást főképp SD és CTF módban.

 

 

 


Toujane

Túnéziai sivatagi város melynek a közepén egy bolt található. Német és angol csapatok mérik össze erejüket. Talán az legnépszerűbb map ebben az epizódban. Főképp SD és CTF játékmódokban játszott.

 

 

 

Trainstation

Német, amerikai pálya. Szinte az egész pálya házakból, romokból és ebből következtetve sok-sok ablakból áll. A katonáknak figyelmeseknek kell lenniük, mert az ellenség bárhonnan előbukkanhat. Játékstílustól függően lehet akár közel vagy távolharci pálya.